Slow Bookfestival

Een ode aan de traagheid en de stilte

Spreek met de schrijver van het boek dat je gelezen hebt!

Slow Bookfestival is toe aan editie vier en blijft trouw aan zijn uitgangspunt: samen met andere lezers en de auteur praten over een boek. Vanaf dit jaar kan je intekenen op twee verschillende sessies en je boeken omruilen tijdens een Book Swap Party.

Tien schrijvers leiden telkens een leesgroep van maximaal vijftien deelnemers. Prijswinnaars maar ook debutanten vertellen graag over hun schrijverschap en hun jongste boek. Dit jaar zijn dat Herman Koch, Peter Terrin, Hagar Peeters, Martin Michael Driessen, Fikry El Azzouzi, Carly Wijs, Hazim Kamaledin, Marijke Schermer, Katrijn Van Bouwel en Kris Van Steenberge.

DE BOEKEN

Een overzicht van de boeken die besproken worden vind je op www.30CC.be. Je kan deelnemen aan twee sessies, maar let er wel op dat ze niet op hetzelfde moment geprogrammeerd zijn. In boekhandels, huiskamers en in de bib zijn er leesgroepen om 14 en 16 uur.

BOOK SWAP PARTY

In Bar Stan vindt om 15 uur een Book Swap Party plaats. Je kan er je boeken inruilen tegen andere exemplaren. Uren leesplezier verzekerd!

Praat samen met Herman Koch over zijn laatste boek ‘De greppel’

Geschreven op: 26 januari 2017 in: literatuur

Praktisch

zondag 19 februari 2017
30CC/Schouwburg | Leuven
Waar 30CC/Schouwburg
Leuven
Wanneer zondag 19 februari 2017 van 14:00
zondag 19 februari 2017 van 16:00
Prijs 10 euro
Organisatie 30CC
Links http://www.30cc.be/nl/programma/item/slow-bookfestival