Naar agenda

De warme trui

  • Theatervoorstelling
  • 6-8
Koop tickets

Praktisch

Waar

Farce Cancan
petrusberg 35
3000 Leuven

Wanneer

maandag tot en met zondag

Reservatie
Beschrijving

Theatervoorstelling voor kinderen dat handelt over een duurzame toekomt voor onze planeet.
Val heeft een probleempje. Aan haar wasdraad hangen zes truien. Welke zal ze aantrekken?

In plaats van de chauffage hoger te zetten wil ze een trui dragen. Om minder energie te verbruiken. In de eerste plaats omwille van de duurzaamheid. Om minder fossiele brandstoffen te verbruiken. In de tweede plaats...

Theatervoorstelling voor kinderen dat handelt over een duurzame toekomt voor onze planeet.
Val heeft een probleempje. Aan haar wasdraad hangen zes truien. Welke zal ze aantrekken?

In plaats van de chauffage hoger te zetten wil ze een trui dragen. Om minder energie te verbruiken. In de eerste plaats omwille van de duurzaamheid. Om minder fossiele brandstoffen te verbruiken. In de tweede plaats om te besparen.

Vooral wil ze dat de klimaatverandering stopt. Dat gebruik van gas, steenkool en olie niet meer hoeft. Dat het klimaat terug normaal wordt. Dat dieren en planten niet meer dreigen uit te sterven. Dat we terug minder stormen, overstromingen en bosbranden krijgen. Dat de lucht die we ademen zuiver is, zonder fijnstof. Enz. Kortom, dat we niet meer bang moeten zijn voor de toekomst. Maar terug met een onbezorgde lach kunnen leven.

Maar wat voor trui zal ze aandoen? Daar zal ze samen met de kinderen eens goed moeten over nadenken. Deze die Netteke gebreid heeft van zuiver wol? Of die ze van haar opa heeft gekregen maar op wie ze nu boos is omdat die twijfelt aan de negatieve gevolgen van de klimaatopwarming? Of die van…?

‘De warme trui’ is grappig, meeslepend, herkenbaar en vooral duurzaam.

Organisator
  • Farce Cancan
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.