Naar agenda

promise me

  • Dansvoorstelling
  • 8-99

Praktisch

Waar

30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Wanneer
tot
Prijs

€ 16

Kansentarief met UiTPAS: € 3

Beschrijving

Promise me is tomeloos fysieke en driftige voorstelling in het teken van moed, lef maar ook vitaliteit en verzet. Een lofzang op de ongetemden, de roekelozen, de dapperen - in een tijd waarin de meeste mensen zich het liefst tegen alles willen verzekeren. Promise me gaat over het loslaten van zekerheden en het aangaan van risico’s. Over stoppen met onverschillig...

Promise me is tomeloos fysieke en driftige voorstelling in het teken van moed, lef maar ook vitaliteit en verzet. Een lofzang op de ongetemden, de roekelozen, de dapperen - in een tijd waarin de meeste mensen zich het liefst tegen alles willen verzekeren. Promise me gaat over het loslaten van zekerheden en het aangaan van risico’s. Over stoppen met onverschillig zijn en het omarmen van de explosieve krachten die het leven in zich draagt. Een voorstelling over de hunkering naar grootse dingen. Maar ook over littekens die ze achterlaten op onze huid.
Kabinet k zoekt niet naar verklaringen, maar buigt zich over de attitude en de dynamiek die met ‘roekeloosheid’ wordt geassocieerd. Zoals de drang om dingen te ontdekken, het flirten met gevaar, het overwinnen van koudwatervrees. Promise me stelt onze schrikbeelden in vraag; peilt naar wat we überhaupt te verliezen hebben. Hoe gehavend we ook uit de strijd komen, het loont de moeite om iets te doen wat je nooit eerder deed en durfde te doen. Het is moed, nieuwsgierigheid, onbesuisdheid. Het is als het motto van Pipi Langkous “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.”
Na eerdere samenwerkingen voor rauw en horses, neemt Thomas Devos opnieuw de livemuziek voor zijn rekening. Hij daagt de zeven dansers - vijf kinderen en twee volwassenen - uit om hun angst te overwinnen, uit pure levensdrift.

More info
https://www.30cc.be/nl/programma/item/promise-me
Organisator

UiTPAS-voordelen bij deze organisator

  • Je krijgt 1 UiTPAS-punt voor deze activiteit.

  • Je krijgt 80% korting als jouw UiTPAS kansentarief heeft.

Ruil punten

  • 30 punten - Duoticket voor de theatervoorstelling de Bastaard bij 30CC

  • 5 punten - € 2 korting op een ticket voor een voorstelling bij 30CC

  • 30 punten - Duoticket voor de dubbeldate Poëzieweek met Delphine Lecompte en Johan Braeckman bij 30CC

  • 10 punten - € 1 korting op een ticket voor een voorstelling bij 30CC

Ontdek de UiTPAS

Andere activiteiten van deze organisator

Bekijk alle activiteiten
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.