as long as we are playing - GEANNULEERD

In deze voorstelling is de aanstekelijkheid van het spel de bron voor elke beweging. De kinderen stelen de show in de cast en achter de instrumenten.

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, wordt deze vertoning geannuleerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling, dan zal 30CC spoedig met jou contact opnemen over de volgende stappen. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen.

Geeft spelen ons de ultieme vrijheid, of legt het eerder spelregels op? Hoe we spelen, weerspiegelt de manier waarop we ons tot elkaar verhouden.

'as long as we are playing' is een familievoorstelling als een speeltuin, een statement over het lichaam en dans. In de danstaal van kabinet k vormt de aanstekelijkheid van het spel de bron voor elke beweging. De kinderen stelen de show in de cast en achter de instrumenten.

De voorstelling toont 10 dansers/muzikanten van verschillende generaties als spelende wezens. Overgeleverd aan elkaar in een andere, tijdloze wereld waarin bijzondere regels en onzegbare geheimen gelden. Waar alles volmaakt ernstig, vrij en zonder nut is.

Activiteit met UiTPAS
Waar STUK
Naamsestraat 96
Leuven
Wanneer
Prijs 14 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2.8 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/as-long-as-we-are-playing---geannuleerd

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.