BK Poetry Slam - Voorronde Vlaams-Brabant

SCHRIJF JE NU IN!
Samen met curator Sarah Bekambo, 30CC, Leuven Leest, TRILL vzw en het Belgisch Kampioenschap Slam Poetry organiseert Uncut de BK Slam Voorronde van Vlaams-Brabant.
Wie treedt in de voetsporen van vorige winnaars van deze voorronde zoals Carmien Michels, Petit Jean, Esohe Weyden en Anke Somers ?
De winnaar krijgt een plaats in de grote BK slam finale en een winstpremie van 150 euro.
Ook het publiek krijgt een stem.
************THEMA************
BK SLAM
Het BK Slam is een jaarlijkse wedstrijd onder leiding van Belgische organisaties met een voorliefde voor Slam Poetry. In iedere provincie en Brussel vindt een voorronde plaats.
De winnaars ontmoeten elkaar in de grote finale. De uiteindelijke winnaar krijgt een plaats op het Europees Kampioenschap.
De grote BK finale staat dit jaar onder curatorschap van topslammer Hind Eljadid en vindt plaats op 14 november 2021 in de Arenbergschouwburg.
VOORRONDE VLAAMS-BRABANT
AANPAK
Maximum 16 deelnemers. Er zijn 3 ronden met telkens afvallers en op het einde een winnaar.Je bereidt 4 teksten voor. 1 voor de eerste ronde, 1 voor de tweede ronde, 2 voor de finaleronde. Je mag je tekst mee op het podium nemen.Je krijgt 3 minuten per optreden.Je woont of verblijft voor langere tijd in België, ongeacht je nationaliteit. Je woont of verblijft in het buitenland maar je hebt de Belgische nationaliteit.Deze voorronde valt onder de Nederlandstalige voorronden. Andere talen zijn toegelaten maar opgepast ! Mogelijks beheerst de jury deze talen minder goed of helemaal niet. (In de grote finale op 14/11 zijn enkel Frans, Nederlands en Engels toegelaten).De namen van de jury worden snel bekendgemaakt.Het publiek krijgt een stem in de 1ste en 3de ronde.
INSCHRIJVEN
Mail vooraf naar Uncut@trill.be.Met Naam, voornaam, geboortedatum, woonplaats, contactgegevens en een korte bio. Of meld je voor aanvang van de wedstrijd bij het Uncut team (zolang er plaats is).
************CURATOR : SARAH BEKAMBO************
Uncut : een thema, een line-up, een open mic ... en vanaf nu ook een curator. Uitgekozen door het Uncut team.
Voor deze editie is onze curartor Sarah Bekambo. Multidisciplinair artiest, maker, host, event organisator en programmator in deSingel. Heeft een grote voorliefde voor slam poetry en nam ook al deel aan de voorronde van Vlaams-Brabant.
******************PARTNERS**************
Uncut, 30CC, Leuven Leest en BK Slam Poetry netwerk

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar OPEK
Vaartkom 4
Leuven
Wanneer
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/bk-poetry-slam---voorronde-vlaams-brabant

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.