Hoe zeker is uw sociale zekerheid? Een gespreksavond met Frank Vandenbroucke, Heidi Degerickx en Paul De Grauwe

Gratis

Wij heten u van harte welkom op deze gespreksavond op donderdag 28 oktober vanaf 19u30 in Hal 5 (ingang langs Locomotievenstraat, Kessel-Lo).

De voorbije twee jaren beheerste het coronavirus ons leven. Onze sociale zekerheid hielp om de klap op te vangen en zorgde voor een vangnet van betrouwbare gezondheidsdiensten en financiële steun voor wie met minder moest rondkomen. De sociale zekerheid hielp ons door de crisis heen, maar hoe verteerde zij zelf deze crisis? Hoe draagt zij bij aan een veerkrachtige samenleving? Wat is de toekomst van de sociale zekerheid? Kortom, hoe zeker is uw sociale zekerheid?

Voorrang Van Links gaat samen met Frank Vandenbroucke (minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid), Paul De Grauwe (professor aan de London School of Economics) en Heidi Degerickx (Algemeen Coördinator Netwerk tegen Armoede) op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Omwille van de coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt en vragen we je in te schrijven via deze link (https://vvl.eventbrite.com), via event@voorrangvanlinks.be of de QR-code.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Hal5
Diestsesteenweg 104
Kessel-Lo (Leuven)
Wanneer
Organisatie Voorrang Van Links
Website https://vvl.eventbrite.com/

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.