Huiskamergesprekken. Volwassenen

Activiteit met UiTPAS

Deze boeiende, interactieve huiskamerworkshops gaan door in een gezellige huiskamer of online. Bij een drankje en een koekje babbelen we in kleine, besloten groep rond een welbepaald onderwerp. Dat kan over opvoeding gaan, over sociale vaardigheden, welbevinden, weerbaarheid, zelfvertrouwen, omgaan met stress op school of op het werk, studiemethoden van je kind, ... Je kan er aanwezig zijn voor jezelf, of om voor je kind, je relatie, je werk, de klas,... Dit is dus niet gewoon een algemene uiteenzetting. We werken op maat, dus jouw individuele noden kunnen (indien gewenst anoniem) aan bod komen. Ook online werken we kleinschalig.

Doel is in interactie te gaan met de andere deelnemers zodat we, onder leiding van een deskundige, ervaringen met elkaar kunnen delen en tips krijgen om op een positieve manier de zaken aan te pakken. Daarom is het ook interessant om met een gemengd publiek samen te zitten en van elkaar te leren.

Opdat iedereen aan het woord kan en iedereen zich veilig zou voelen, beperken we het aantal inschrijvingen. Zo kunnen we echt op maat werken.

Waar? In onze gezellige huiskamer, of in de zomer op het terras kaarten we allerlei opvoedingsproblematieken aan of denken we samen na over zelfzorg en persoonlijke groei.

Wanneer? Kijk hiervoor in onze agenda of in de rechterkolom van deze website (klik onderaan op 'meer' voor nog meer workshops). Aarzel niet om meer info te vragen, of ander thema's voor te stellen. Je kan ook zelf een bepaald thema aanvragen, bij voldoende interesse, starten we een nieuw groepje op. Je kan ook zelf een klein groepje samenstellen, dan kijken we samen wanneer we dit kunnen inplannen.
- Heb je zelf een voorstel, dan kan je dat zeker ook aanvragen
Wij komen ook naar jouw organisatie om te spreken zowel voor een kleine groep als voor een breder publiek!

Doelpubliek ouders - school - zorg - bedrijven

Vraag naar de kortingen!!!!

Waar Ankerpunt
0ud - Heverleestraat 62 3001 Heverlee
Heverlee (Leuven)
Wanneer
Prijs 45 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 9 euro
Leden Ankerpunt: €37.50
Tweede deelnemer: €37.50
Organisatie Ankerpunt vzw
Telefoon 0497746899
E-mailadres secretariaat@ankerpunt.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.