ICOM CECA-conferentie | Co-creatie binnen en buiten de museummuren

Gratis

Van 25.10 tot 30.10.2021 ontvangt M je graag binnen én buiten de museummuren voor de jaarlijkse ICOM CECA-conferentie. De eerste twee dagen van de conferentie vinden digitaal plaats. De volgende dagen is iedereen welkom in België voor het vervolg van de conferentie. Naast Leuven, de centrale ontmoetingsplaats, is er ook een programma voorzien waarin je musea in andere Belgische steden kan ontdekken.

ONLINE | 25 - 26.10.21
We starten met twee digitale dagen vol interessante lezingen, onderzoeken, best practices awards en twee interessante keynotesprekers. Niemand minder dan Nina Simon en Pat Villeneuve komen spreken over het thema van de conferentie: participatie binnen en buiten de museummuren.

De digitale conferentie is gratis. Inschrijven is verplicht.

LEUVEN & BRUSSEL | 28 - 29.10.21
Op donderdag 28.10 ben je welkom in M voor workshops, special interest groups, onderzoekworkshops, postersessies en lezingen. Op vrijdag 29.10 staat een fieldtrip naar Brussel - de hoofdstad van België - op het programma.

Deelnemen aan het volledige programma kost € 150. Inschrijven is verplicht.

FIELDTRIPS | 30.10
Op zaterdag 30.10 staan er verschillende fieldtrips op het programma. Vier Belgische steden werkten een mooi en inspirerend programma voor je uit vol museumbezoeken en praktijkvoorbeelden rond het thema co-creatie.

Deelnemen aan een van de fieldtrips kost € 50. Inschrijven is verplicht.

---

Lees meer over de ICOM CECA-conferentie via www.mleuven.be/icomceca-2021

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar M Leuven
Vanderkelenstraat 28
Leuven
Wanneer
Organisatie M Leuven
Website https://www.mleuven.be/nl/icomceca-2021

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.