Kleuterdanskamp: Reis Rond De Wereld

Activiteit voor kinderen

We vliegen de zomervakantie in met het tofste danskamp dat er is! We gaan op vakantie in eigen land, want in deze week dompelen we onze kleinste dansers helemaal onder in een reis rond de wereld. De kindjes maken kennis met verschillende dansstijlen uit verschillende culturen en maken de meest originele knutselwerkjes. Dit danskamp gaat door in de dansstudio van Danserie en duurt 5 dagen. Je kunt inschrijven voor volledige dagen of halve dagen. Dit kamp is voor alle kindjes van 2,5 t.e.m. 6 jaar (instapklas of kleuterschool).

Het kamp start om 9u en eindigt om 16u. We voorzien opvang vanaf 8u30 en tot 17u00.

Halve dagen: je kiest voor het tarief halve dagen met of zonder eten. Zonder eten: je komt jouw kind ophalen om 12u. Met eten: je komt jouw kind ophalen om 13u.

Op vrijdag 9 juli houden we een klein toonmoment voor de ouders om 16u.

Eten en drinken:
INBEGREPEN
Wij voorzien plat water voor alle dansers, iedereen brengt een eigen drinkbus mee. Om 10u krijgt iedereen een stuk vers fruit.
OPTIONEEL
Je kunt ervoor kiezen om je eigen lunch en 4-uurtje mee te brengen, of je kunt voor een toeslag van € 30 per kamp jezelf het werk besparen en je dochter of zoon laten mee-eten in de studio. We voorzien, naast water en fruit, elke dag verse soep, vers brood en beleg, en sluiten af met een lekker vieruurtje.

En er is meer:
Je kunt dit danskamp combineren met het danskamp in augustus: Dappere Dansers van 23 t.e.m. 27 augustus.

Tarieven:
VOLLEDIGE DAGEN: 20€ per dag
HALVE DAGEN: 12,5€ per dag
Indien je het tweede kamp ook boekt, krijg je korting bij het tweede kamp:
VOLLEDIGE DAGEN: 18€ per dag
HALVE DAGEN: 10,5€ per dag
(optioneel) Supplement eten: € 6 per dag

Wat als het kamp niet kan doorgaan o.w.v. Corona-maatregelen? Dan betalen we jou het volledige bedrag terug. Daarom vragen we nu alvast om jouw rekeningnummer in te vullen bij inschrijving, zodat we in dat geval alles snel administratief kunnen afhandelen.

Mocht je ervoor kiezen om jouw dochter of zoon niet elke dag te laten komen maar bijvoorbeeld slechts 4 dagen, kan dat ook. Schrijf in dat geval jouw dochter of zoon gewoon in voor één van de tarieven (volledige of halve dagen, met of zonder eten). Rond de inschrijving volledig af maar betaal nog niet online. Stuur ons vervolgens een mailtje (info@danserie.be) met de dagen waarop je jouw kindje naar het kamp wil laten komen - dan passen we de prijs manueel aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Danserie
Hertogstraat 88
Heverlee (Leuven)
Wanneer
Prijs 20 euro
Organisatie Danserie
E-mailadres info@danserie.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.