KNAL! START!

Activiteit voor kinderen

Een stadsfestival over het ontstaan van de kosmos? Dat móet natuurlijk beginnen met een KNAL, net als de big bang.
Tijdens dit openingsweekend van stadsfestival KNAL! wandel je met de nieuwsgierigheid van een ruimtereiziger door een artistiek lichtparcours. Net zoals in de ruimte voel je je klein en groot tegelijk, steeds deel van een nóg groter geheel.
De vijvers van Abdij van Park vormen bij valavond het perfecte kader voor deze bijzondere beleving. Je kan ook genieten van enkele knalconcerten en we trakteren je op een échte Star Party, waarbij we met telescopen samen naar de sterren kijken/ons heelal afspeuren naar nieuwe sterren en planetenstelsels.
30CC is fiere partner van het stadsfestival KNAL!. Meer dan 100 Leuvense culturele, maatschappelijke en wetenschappelijke organisaties en verenigingen laten je in een uitgebreid programma zien, voelen, horen en beleven hoe de big bang een rijke inspiratiebron was en nog steeds is.Voor beeldend kunstenaars, componisten, theatermakers, musici, wetenschappers, lichtartiesten …. kortom voor iedereen die openstaat voor verwondering en voor het mysterie van de kosmos. Die veelzijdigheid maakt van KNAL! een feest voor iedereen.En typisch Leuvens, want wist je dat de bigbangtheorie geschreven is in Leuven? Neem op deze website alvast een voorproefje van ons programma.>>Meer weten over KNAL! Stadsfestival van de Big Bang?
>> Ook in de rest van ons seizoen haken we in op KNAL!. Je herkent alle voorstellingen en concerten aan het KNAL! label. www.knalfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Erfgoedsite Abdij van Park
Abdij van Park
Leuven
Wanneer vrijdag 15 oktober 2021 van 17:00 tot 19:00
zaterdag 16 oktober 2021 van 13:30 tot 15:30
zondag 17 oktober 2021 van 15:00 tot 17:00
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/knal-start

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.