Kortfilmfestival: LIVESTREAM Openingsavond

Op zaterdag 5 december gaat de 26ste editie van Kortfilmfestival Leuven van start. Na 25 edities moest Kortfilmfestival Leuven zich dit jaar noodgedwongen heruitvinden tot een online filmfestival. Het goede nieuws is dat het festival wel degelijk doorgaat: met bijzondere kortfilms, interviews met makers en natuurlijk verschillende competities waarbij zowel jury’s, publiek en dit jaar zelfs de regisseurs prijzen uitdelen. Alleen bevindt het publiek zich deze keer niet in de pluche zetels van de filmzaal, maar in zijn eigen cocon.

Op zaterdag 5/12 om 19u30 gaat het Kortfilmfestival officieel van start met de LIVESTREAM openingsavond. Het programma hiervan zal binnenkort worden bekend gemaakt.

LIVESTREAM-vertoningen bestaan uit een kortfilmprogramma in combinatie met live nagesprekken met de filmmakers. De livestreams zijn dan ook enkel op één specifiek moment te bekijken. Je koopt dus een ticket voor een bepaalde vertoning op een bepaald uur en kan dan (en enkel dan) live meekijken in de virtuele filmzaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar ONLINE
ONLINE
Leuven
Wanneer
Prijs 4 euro
Organisatie Internationaal Kortfilmfestival Leuven
Telefoon 016/679240
E-mailadres info@kortfilmfestival.be
Website https://www.kortfilmfestival.be/nl/programma-detail/3810

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.