Lezing door Freddy Van Vlaenderen : "De transitie van de fotografie of de fotografie in de 21e eeuw".

Beste vrienden van Foto Gamma,
donderdag, 16 mei houdt Freddy Van Vlaenderen een lezing met als titel : “De transitie van de fotografie of de fotografie in de 21e eeuw”.
Freddy zal het hebben over de fotografie van morgen en daarbij aansluitend de werking van groepen (lees : clubs, collectieven enz...) Tevens zal er de mogelijkheid zijn om de theorie toe te passen op beelden van de aanwezigen (op papier).
Freddy Van Vlaenderen is voorzitter van Breedbeeld en heeft een ruime ervaring in kunstexpressie, beeldcultuur en mensenkennis. Freddy begeleidt nu bijna dagdagelijks tal van beroeps- en vrijetijdsfotografen. Zijn kennis kunnen delen met fotografen met artistieke ambitie is dus zijn levensserum. Zijn samenwerking met Jan Hoet en Georges Vercheval (ex-directeur fotomuseum Charleroi) binnen de Commissie Cultuur
van de senaat heeft hem de nodige skills bijgebracht om thans regelmatig te fungeren als curator van diverse tentoonstellingen en in bijzonder het Fotofestival in Knokke waar hij om de twee jaar, in samenwerking met Stephane Verheye, het luik “Unknown Masterpieces” voor zijn rekening neemt.
Een mooie lezing in een boeiend werkingsjaar ! Hopelijk tot dan.
Patrick Nys
Voorzitter Foto Gamma
Waar : DiestseVest 39 3000 Leuven
Wanneer : Donderdag, 16 mei 20 uur
Toegang : 5 euro voor niet-leden, inschrijving gewenst via bestuur@fotogamme.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Foto Gamma
Diestsevest 39
Leuven
Wanneer
Prijs 5 euro
Website http://bestuur@fotogamma.be

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.