OORT

Activiteit voor kinderen
Activiteit met UiTPAS

Opgelet: door de ventilatie met 100% buitenlucht is de verwarming in de Minnepoort momenteel ontoereikend. Het kan daardoor vrij fris aanvoelen in de zaal. We proberen dit snel op te lossen, maar in afwachting raden we je aan om zeker je jas mee te nemen in de zaal.Maanden voor onze geboorte ontmoeten we de wereld al: door het ruisen en rommelen, bonzen en borrelen, maar ook door het praten, lachen, zingen. Een magistrale, malende, meerstemmige moedermelodie. De herinnering aan deze wondere klankenwereld ligt verzonken op de bodem van ons bewustzijn.
In OORT nemen drie spelers je mee terug naar deze klankenplek. Samen met je baby ontdek je zelf al deze geluiden, die je kan horen, maar soms ook kan voelen of zien. Daaruit ontstaat muziek: meerstemmig en eeuwenoud, puur en prikkelend.
OORT is een intiem theaterconcert, een fysieke klankervaring die verrast, vervreemdt en tegelijk vertrouwd voelt. Een reis naar de meerstemmige wereld van vóór onze geboorte. Geïnspireerd door wetenschap, technologie en Vlaamse polyfonie.
Welcome to all

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar 30CC/Minnepoort
Dirk Boutslaan 62
Leuven
Wanneer
Prijs 8 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 1.6 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/oort

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.