PAN - masterproef LUCA Drama Sietse Remmers

Jef en Ann drinken een kopje Senseo koffie en klagen over de kat van de buurvrouw die weer in de kattenbak, nee zandbak, ja zandbak in de tuin kakt. Een dagelijkse routine die onderbroken wordt door de komst van een nieuwe schoonzoon.

De introductie van deze vreemdeling zet alle gezinsrelaties op scherp. Door de ogen van deze ander, zien de gezinsleden zichzelf. Een feest van kleinmenselijkheid en frustratie. De avond vult zich met chaos, wijn, Michael Bublé, majorettes en een modum.

In PAN worden eerste wereldproblemen gevierd en zijn anderen als spiegels. Een absurdistische, tragikomische voorstelling over het onvermogen onze projecties los te kunnen laten.

---

Een voorstelling van en met Sietse Remmers (Rompslomp, Kom hier dat ik u kus) Haar vorige productie: de Ai van Ajax – een Griekse tragedie met hits van Dolly Parton werd dit seizoen getipt door De Volkskrant. De jury van het Amsterdam Fringe Festival gaf in haar rapport grote complimenten aan de tekst en scenografie en roemde Reynout DeKimpe als zeer getalenteerd acteur.

tekst en regie Sietse Remmers
---
spel Noa Pylyser, Sietse Remmers, Reynout Dekimpe, Katarina Antunovic, Lukas Stevens en Jonathan Linga
---
coaching Nico Boon
coaching scenografie Timme Afschrift
regieassistent Runa Robbroeckx
beeld Noa Pylyser
---
met dank aan ARSENAAL/LAZARUS, LUCA School of Arts, CAS-CO, Naser Kianersi, Elke Mihmat en Willy Thomas

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.