Paradise Blues

Activiteit met UiTPAS

Wildemeersch onderzoekt hoe ons beeld over het hiernamaals cultureel en religieus bepaald en gestuurd wordt door onze eigen fantasie en verlangens.

Tijdens haar reizen interviewde actrice en theatermaakster Jessa Wildemeersch uiteenlopende mensen over hun visie op het hiernamaals. In 'Paradise Blues' verweeft ze de verzamelde verhalen met inspirerende filosofische visies. Gestuwd door de warme composities van mondharmonica-meester Steven De bruyn (The Rhythm Junks en El Fish), beweegt ze zich tussen verschillende werelden. 'Paradise Blues' danst op een koord tussen urban myth en universele verhalen, een uppercut met troost.

Bij Het nieuwstedelijk maakte Jessa eerder 'Dagen zonder data'. Met 'Paradise Blues' gaat ze verder op die ingeslagen weg. Deze keer versterkt ze haar associatieve vertelstijl met een stevige dosis livemuziek. Dit is beeldend, beklijvend en sprankelend muziektheater!

  • met nagesprek op woensdag 18 december
  • Met Engelse boventitels op vrijdag 20 december.
  • Op 19 december (12.15 uur) duikt Jessa ook op in 'De Boekenkamer'  en vertelt over haar liefde voor boeken. (op locatie / gratis, met reservatie / meer info op  www.30CC.be/boekenkamer)

Ook deze productie werd gerealiseerd met projectsubsidies.
Deel je onze bezorgdheid over de drastische besparingen? Teken dan de petitie ‘Investeer meer in kunst, niet minder’.

Waar OPEK
Vaartkom 4
Leuven
Wanneer
Prijs 16 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 3.2 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/paradise-blues

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.