Taal- en zeilvakantie Frans (Naussac-Frankrijk)

Wie echt iets wil leren op taal- én op sportief gebied, zit hier goed. Franse monitoren van la Fédération Française de Voile geven een gedifferentieerde zeilopleiding aan zowel beginnende zeilers, als aan gevorderde zeebinken.

Je deelt je boot met twee andere deelnemers. Via verschillende oefeningen leer je draaien in en tegen de wind, maak je snelheid en leer je zelfs overstag gaan.

Nieuwe opties : adventure of paardrijden
Vanaf dit jaar bieden wij naast onze vertrouwde zeilformule ook twee nieuwe opties aan. Terwijl de zeilers 5 halve dagen op het water vertoeven, krijgen avonturiers (week 2 en 7) en ruiters (week 8) een eigen programma voorgeschoteld gedurende 4 halve dagen. De laatste dag proeven ook ruiters en avonturiers van een zeilinitiatie.

Op elk weekprogramma staan twee grote excursies : rustmomenten in het goed gevulde programma.

Op zaterdag gaan we naar de markt in Le Puy-en-Velay. Hier genieten we maximaal van de levendige contacten met de lokale bevolking. We zetten ook onze eerste stappen op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Op de terugweg houden we halt aan het vélorailparcours. Per 4 maak je een tocht met een 'treinfiets' op de rails van een gewezen spoorlijn.

Op het einde van de week gaat het richting Mende, de hoofdstad van de Lozère. Na deze culturele stop, trekken we onze klimgordels aan, zetten we de helmen op en klauteren we hoog boven de grond in een heus bomenparcours.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Parking Bodart (vertrek)
/ /
Leuven
Wanneer
Prijs 715 euro
Organisatie CLIP taalvakanties VZW
Links http://www.clipvakanties.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.