Talent in de tent. Reeks op zaterdag

Activiteit voor kinderen
Activiteit met UiTPAS

Groeien in talent
Een leuke workshopreeks met toffe spelletjes, verhalen, en knotsgekke bewegingen. Hier ontdekken de kinderen de schat aan talenten in zichzelf en bij anderen. Ze zetten hun talenten in om nieuwe uitdagingen uit te proberen en daar voor te gaan (groeidenken). Fouten maken mag! Zo leren ze omgaan met hun eigen talenten en die van een ander. Het spel heeft een zeer positieve invloed op het groepsgevoel en de interacties binnen de groep. Op het einde van het kampje staat elk kind in de spotlights en krijgt het een plaatsje op het erepodium in onze talententent.

Spelenderwijs ontdekken de kinderen de schat aan talenten in zichzelf. Welke talenten bestaan er? Wat kan ik er mee doen? Kan ik een talent leren? Kan ik een hobby doen waarvan ik niet weet of ik er wel talent voor heb?

In deze workshop gaan de kinderen aan de slag met onze talentenactiviteiten. Kinderen leren hier hun eigen talenten kennen en inzetten. Ze leren ook meer uitdagingen uit te proberen en er voor te gaan (groeidenken). Ook de talenten van de vriendjes en vriendinnetjes worden in kaart gebracht. Zo leren ze omgaan met hun eigen talenten en die van een ander.

Bovendien heeft het spel een zeer positieve invloed op het groepsgevoel en de interacties binnen de groep.

Ook andere thema’s rond sociale vaardigheden mogelijk op vraag en op maat.

Fiscaal attest -12j
Tussenkomst mutualiteit

NIET TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Ankerpunt VZW
Oud-Heverleestraat 62
Heverlee (Leuven)
Wanneer
op zaterdag van 09:00
tot 10:30
Deze openingsuren zijn geldig van zaterdag 1 mei 2021 tot vrijdag 31 december 2021
Prijs 297.5 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 59.5 euro
Organisatie Ankerpunt vzw

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.