Tweemaal Tsjechov: "DRIE ZUSTERS" en "DE BEER"

Toneelvrienden de Lo brengen "Drie Zusters" (regie Joppe Frateur) en "De Beer" (regie Frank De Beule) van Tsjechov. Met Mia Blockx, Marijke Bollen, Gert Bonkowski, Ann Desmet, Quinten Vanrespaille en Lieve Ver Poorten.
"Drie Zusters" --- De drie zussen Olga, Masha, en Irina zitten samen klem in de herinnering aan een kindertijd zonder liefde, elk met hun eigen verhaal. “We kijken naar hetzelfde, maar zien hetzelfde niet.” Gevangen tussen droom en daad, tussen herinnering en toekomst. Voorzichtige pogingen om de bubbels te doorbreken eindigen steevast in een kwetsende confrontatie.
"De Beer" --- De weduwe Jelena Popova wil bewijzen dat zij een beter mens is dan haar overleden ontrouwe man. Ze zal levenslang rouwen en spreekt alleen met huisknecht Loeka. Wanneer landeigenaar Smirnov zijn geleende geld komt opeisen, wil Jelena hem niet ontvangen. Maar Smirnov laat zich niet zomaar de deur wijzen. Het wordt een bewogen ontmoeting, waar woede en liefde naadloos in elkaar overlopen. De mens is veranderlijk...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar Zaal De Kring
Jozef Pierrestraat 60
Kessel-Lo (Leuven)
Wanneer
Prijs 10 euro
Organisatie Toneelvrienden de Lo vzw
Website http://www.toneeldelo.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.