Vrede, Liefde en Vrijheid

Activiteit met UiTPAS

In de marge van de onderhandelingen van het Verdrag van Versailles ontmoeten drie mensen mekaar in een hotellobby in Parijs.De jonge, briljante econoom John Maynard Keynes - openlijk bisexueel in een tijd dat dat nog strafbaar was - is één van de onderhandelaars. Op een nacht valt hij voor de charmes van Lydia Lopokova, een ballerina van de Ballets Russes. Zij houdt een Afrikaanse man in het hotel voor een bediende. Die blijkt echter Charles D.B. King te zijn, gezant van Liberia, het enige vrije Afrikaanse land. King is dan ook de enige zwarte onderhandelaar op het congres. Er ontspint zich een gesprek over vrijheid. Waar ze alle drie naar op zoek schijnen.
Opgelet:Onder de huidige coronaregels valt dit event onder de verplichting van het Covid Safe Ticket voor iedereen ouder dan 12 jaar. Indien de situatie tegen de eventdatum verandert, dan zullen we daar uiteraard ook over communiceren.Lees alles over de actuele veiligheidsregels op de veilig genieten pagina

Nederlandstalige voorstelling met Engelstalige boventitelsMet Stand der dingen nagesprek op 20 oktober.Gekozen door De Curatoren uit de Leuvense buurtcentra.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
Leuven
Wanneer
Prijs 18 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 3.6 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/vrede-liefde-en-vrijheid

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.