Wie heeft er op de koe gepoept?

Activiteit met UiTPAS

een koe uit twee delen,zal zich nooit vervelen.speelt af en toe hun poep kwijt,wanneer die even niet naar achter kijkt.de zon schijnt, de koe graast,loeit af en toe.’t vertelt ons hoe het groeitzonder dat die dat bedoelt,snapt nie waar gij u mee bemoeit,heeft met zichzelf al genoeg gedoe.dus verstopt u goe,en laat die koe!misschien ziet ge dan welk luikje die open doet.… of nieteen koe is soms eigenlijk ook wel eensgewoon vaakmoe.
Wie heeft er op de koe gepoept is een ode aan de koe.
Twee vrouwen vormen samen een koe, die ongegeneerd laat kijken naar hun simpelheid, sierlijkheid, goddelijkheid, explosiviteit, maar ook zeker naar hun lompheid en stommiteit. Jouw oordeel boeit geen knijt, bepaalt niet hun tijdverdrijf. Eigenlijk is die al lang vergeten dat iemand naar hen kijkt.
Een beeldende, gewoon buiten(gewone) voorstelling.
Extra
Je kan deze voorstelling combineren met een BEZOEK AAN DE PLUKBOERDERIJ

Met de huifkar naar de plukboerderij!Kinderen ontdekken op een speelse manier wat er groeit en bloeit en maken er kennis met de dieren die er wonen.16.30 uur vertrekt boerin Bibi met de kinderen en twee ezeltjes naar de boerderij (duur 90') waar ze op speelse manier ontdekken wat er groeit en bloeit, en kennismaken met de dieren die er wonen. Onderweg krijgen ze nog een drankje en een versnapering. Voor de terugtocht staat de huifkar klaar.
16.30 uurkinderen vanaf 7 jaar€ 5bestel tickets
organisatie: BoerEnCompagnie

Waar Erfgoedsite Abdij van Park
Abdij van Park
Leuven
Wanneer
Prijs 4 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 0.8 euro
Organisatie 30CC
E-mailadres info@30cc.be
Website https://www.30cc.be/nl/programma/item/wie-heeft-er-op-de-koe-gepoept

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.