zoMerbar | Grof Geschud

Van 18 juli t.e.m. 18 augustus (donderdag t.e.m. zondag) tovert M zijn dakterras opnieuw om tot de gezelligste bar van Leuven: de zoMerbar. Een mix van cocktails en cultuur zijn ook dit jaar weer het recept voor een reeks heerlijke zomeravonden. Het uitzicht over de skyline van Leuven krijg je er gratis bij.

Telkens van donderdag tot zondag opent op het dak van M om 18.00 uur de zoMerbar. Iedereen kan er terecht voor hapjes en drankjes in de avondzon. Én voor een reeks inspirerende, ontspannende of net opzwepende avondvoorstellingen. Het programma is een mix van muziek, poëzie, literatuur, comedy en alles wat daartussen zweeft. Oude bekenden en nieuwe ontdekkingen wisselen elkaar af, met een focus op die laatste.
________________________________________

21.07.18 | Grof geschud

Grof Geschud brengt in M een try-out van LIJMEN, een show die dit najaar in de zalen komt. In die voorstelling bevragen Myrthe van Velden en Lander Severins het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Van ridders tot perenvlaai, van Plato tot bejaarden, een hilarische en ontroerende zoektocht om de ander tot op het bot te doorgronden. Grof Geschud is een Vlaams-Nederlands cabaretduo van twee studenten die elkaar in 2014 leerden kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury. Of nog: “Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend.”
________________________________________

De zoMerbar is dagelijks open vanaf 18:00. Op donderdag en zondag blijft de zoMerbar open tot 22:00 en op vrijdag en zaterdag tot 00:00. De optredens beginnen steeds om 20:00.

Met je ticket krijg je toegang tot de avondopening van het museum van 18:00 - 20:00 (op donderdag tot 22:00), incl. optreden en toegang tot de bar. Vanaf 18:00 (do-zo) is de bar gratis toegankelijk tot de maximum capaciteit is bereikt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Activiteit met UiTPAS
Waar M – Museum Leuven
Vanderkelenstraat 28
Leuven
Wanneer
Prijs 12 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 2.4 euro
Organisatie M – Museum Leuven
Website http://www.m-zomerbar.be

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.