3 warme acties tijdens de eindejaarsperiode

Kerst en Nieuwjaar blijven speciaal zelfs in deze bijzondere tijden. Hieronder bundelen we de warmste initiatieven van de eindejaarsperiode.

1. Samen Altijd Warmer

Leuvense burgers slaan de handen in elkaar om geld in te zamelen voor goede doelen. Zij plande tal van leuke acties zoals een wandeling met OHL en UCLL. De verzamelactie Samen Altijd Warmer loopt tot 6 januari.

Samen Altijd Warmer

Samen Altijd Warmer

2. Beats of love

Eva De Roo, Michèle Cuvelier, Joris Brys en 17 andere Studio Brussel-gezichten draaien muziek vanop 20 verschillende plekken in Leuven. Je vindt hen onder meer aan het station, het STUK en Ziekenhuis UZ Leuven. Met jouw verzoekplaat kan je tijdens De Warmste Week iemand op een bijzondere manier bedanken die voor jou dit jaar iets speciaal heeft betekend. Beats of love loopt van 18 tot en met 24 december.

Beats of Love

Beats of Love

3. You’re not alone

Leuvense artiesten zoals Selah Sue, Yevgueni, Portland en anderen treden voor één keer niet op voor een groot publiek, maar spelen intieme en persoonlijke concertjes, speciaal voor een Leuvenaar. Ken je een persoon of organisatie die een 'You're not alone' sessie verdient?  Op www.yourenotalone.be kan je mensen nomineren.

Selah Sue

Selah Sue

Update corona 

Je vindt alle informatie over de coronamaatregelen in Leuven op www.leuven.be/corona.

Geschreven op: 15 december 2020 in: vrije tijd, doen
Geschreven door: Marco Vanheerentals