4 niet te missen voordelen met UiTPAS

Ruil je UiTPAS-punten om tegen een van de 4 speciale voordelen. Haal het beste uit je zomer!

25 punten  

Een filmticket bij Cinema ZED

Cinema ZED heeft zoals gewoonlijk een uitstekende keuze van films op het programma staan. Denk maar aan de horrorprenten Der Goldene Handschuh of Midsommar. Je kruipt onder je stoel van angst. 

30 punten  

2 voetbaltickets voor de prijs van 1 bij OHL

De sfeer op een voetbalwedstrijd is toch altijd iets bijzonder. Voor je het weet, ga je helemaal op in het spel en brul je de longen uit je lijf. Voor 30 punten krijg je 2 tickets voor de prijs van 1 voor een thuiswedstrijd van de A-kern. Het voordeel is enkel om te ruilen aan het onthaal of aan de avondkassa van het stadion. Meer info op de website van OHL.

40 punten

Een duikinitiatie bij Flippers Leuven

De Leuvense duikclub Flippers neemt je mee in de wondere wereld onder water. Tijdens de initiatieles leer je de basisvaardigheden van het duiken. En wie weet, voel jij je wel als een vis in het water. Inschrijven kan via bernd@flippers-leuven.be.

75 punten 

Je eigen boot op de Vaartchallenge op 15 september

De leukste waterrace van het hele land! Teams van 6 personen leggen een snelheidstraject van zo’n 2 kilometer op de Vaart af met onderweg verschillende water- en landproeven. Wie de snelste tijd haalt, wint. De ideale activiteit om samen met je vrienden, familie of collega's de zomer af te sluiten. 

Inschrijven kan vóór 4 september via tofsport@leuven.be. Er zijn met UiTPAS maar 2 boten beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap. Meer info op de website van Tofsport

Nog geen UiTPAS? 

Ga er dan snel eentje halen op de volgende plaatsen in Leuven. Je verdient je aankoop meteen terug met een set van leuke welkomstvoordelen. Wat dacht je van een gratis zwembeurt of een ticket voor de A-kern van OHL? 

Nog niet genoeg punten gespaard?  

Je vindt UiTPAS op de leukste zomerevents in de stad:  

Of ga eens langs bij een activiteiten van de vele UiTPAS-partners. Spaar een punt en geniet van de vele voordelen.

Geschreven op: 31 juli 2019 in: sport, vrije tijd, kijken en luisteren, doen, UiT met kinderen
Geschreven door: UITPAS

Op de agenda

UiTPAS VOORDELEN

Meer voordelen?