4 niet te missen voordelen met UiTPAS

Ruil je UiTPASpunten om voor een van de leuke voordelen. In de maand november zetten de 1 + 1 tickets in de kijker. Wat denk je van een 1+1 ticket voor een expo, een film of een sportwedstrijd?

10 punten

2 tickets voor de prijs van 1 voor het Holebi Filmfestival

De 19de editie van het Holebifilmfestival loopt van 8 tot en met 29 november 2019. Proef drie weken lang van film, documentaire en theater rond het holebi- en transgenderthema. Toppers zoals 'Boy Erased' met Russel Crowe of 'The favourite' met Olivia Colman, Emma Stone en Rachel Weisz staan op het programma. 

MEER INFO 

20 punten  

2 tickets voor de prijs van 1 bij Cinema ZED

Cinema ZED heeft zoals gewoonlijk een uitstekende keuze van films op het programma staan. De tip van UiT in Leuven is de historische documentaire 'De Slag om Leuven' over de Tweede Wereldoorlog in Leuven. Haast je, want deze voorstelling is met de regelmaat van de klok uitverkocht. 

MEER INFO

30 punten  

2 voetbaltickets voor de prijs van 1 bij OHL

De sfeer op een voetbalwedstrijd is toch altijd iets bijzonder. Voor je het weet, ga je helemaal op in het spel en brul je de longen uit je lijf. Voor 30 punten krijg je 2 tickets voor de prijs van 1 voor een thuiswedstrijd van de A-kern. Het voordeel is enkel om te ruilen aan het onthaal of aan de avondkassa van het stadion.

MEER INFO

30 punten 

2 tickets voor de prijs van 1 voor een basketbalwedstrijd van Leuven Bears

Wat dacht je van een avondje live basketbal? Spektakel gegarandeerd. Voor 30 punten krijg je voor een thuiswedstrijd van de A-kern van de Leuven Bears 2 tickets voor de prijs van 1.
Enkel om te ruilen aan de avondkassa.

MEER INFO 

UiTPAS

Nog geen UiTPAS? 

Ga er dan snel eentje halen op de volgende plaatsen in Leuven. Je verdient je aankoop meteen terug met een set van leuke welkomstvoordelen. Wat dacht je van een gratis zwembeurt of een ticket voor de A-kern van OHL? 

Nog niet genoeg punten gespaard?  

Ga eens langs bij een activiteiten van de vele UiTPASpartners. Spaar een punt en geniet van de vele voordelen.

Geschreven op: 31 juli 2019 in: sport, vrije tijd, kijken en luisteren, doen, UiT met kinderen
Geschreven door: UITPAS

Op de agenda

UiTPAS VOORDELEN

Meer voordelen?