5 promoties die je kan ruilen met UiTPASpunten

UiTPAS is dé spaar- en voordeelkaart van Vlaanderen voor in je vrije tijd. Spaar punten als je deelneemt aan activiteiten van één van onze vele partners. En ruil ze om tegen een van de vele voordelen. Een selectie uit het aanbod:

20 PUNTEN: 2 cinematickets voor de prijs van 1 bij Cinema ZED

Ga je graag naar de bioscoop? Dan hebben we goed nieuws! Bij aankoop van één ticket krijg je in ruil voor 20 UiTPASpunten een tweede ticket gratis voor diezelfde vertoning. Dit voordeel kan je één keer per maand omruilen bij Cinema ZED, de Leuvense non-profit cinema die het jaar rond geopend is.

5 PUNTEN: 2 drankjetons bij Het Depot

Het Depot, een concertzaal en muziekcentrum in Leuven, dé plek om luidkeels mee te zingen met de hits van je favoriete muziekartiesten. Ruil hier 5 UiTPAS-punten voor een gratis drankje ter waarde van 2 drankjetons. Af te halen voor of na het concert aan de balie van het Depot.

10 PUNTEN: Gratis zwembeurt bij stedelijk zwembad Kessel-Lo

Geniet van een gratis zwembeurt bij het stedelijk zwembad van Kessel-Lo. Zwemmen is een leuke creatieve activiteit voor mensen van alle leeftijden. Ruil 10 punten ter plaatse aan de kassa. Wie wil zwemmen, moet op voorhand telefonisch reserveren.

40 PUNTEN: Duikinitiatie bij Flippers Leuven

Is duiken iets voor jou? Niemand die jou dat kan vertellen. Ontdek het zelf tijdens een duikinitiatie bij Flippers Leuven. Deze duikschool biedt activiteiten aan voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Deze duikinitiatie kan je omruilen voor 40 punten.

10 PUNTEN: Innovative mixed reality beleving bij Sint-Pieterskerk M-Leuven

Duik in de verhalen van Leuven, Vlaams-Brabant, de kerk en haar kunstschatten aan de hand van een innovatieve mixed reality-beleving. Zo ontdek je bijvoorbeeld ‘Het Laatste Avondmaal’ van Dieric Bouts. Hij was één van de belangrijkste Vlaamse Primitieven. Deze activiteit bedraagt slechts 10 punten.

Op tal van plaatsen kan je een UiTPAS kopen voor maximum 5 euro. Als je al veel punten hebt zijn er ontzettend veel voordelen waaraan je het kunt spenderen zowel binnen als buiten Leuven. Heb je nog geen punten of geen UiTPASkaart? Dan krijg je sowieso vier welkomstvoordelen en drie UiTpunten bij het aanschaffen van een nieuwe kaart.

Geschreven op: 16 oktober 2020 in: vrije tijd, doen, bezoeken, UiT met kinderen
Geschreven door: Marco Vanheerentals