Contact

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief boordevol tips.

Zelf een activiteit plaatsen?

Organiseer je zelf een leuke activiteit in Leuven en wil je je aanbod graag op onze site zien verschijnen?

Dat kan makkelijk én gratis via de UiTdatabank.

Als je de eerste keer gebruik maakt van de UiTdatabank moet je even de tijd nemen om jezelf te registreren, nadien kan je elk nieuw aanbod via hetzelfde profiel invoeren.

De UiTdatabank vormt het kloppend hart van een uitgebreid netwerk van vrijetijdsorganisatoren en publicatiekanalen in Vlaanderen en Brussel. Jaarlijks voeren meer dan 20.000 organisatoren meer dan 170.000 activiteiten in. Een concert, voorstelling, tentoonstelling of film? Een sportevenement, wandeling, kaartavond of kermis? Cursussen, workshops of evenementen? Het krijgt allemaal zijn plaats in de UiTdatabank.

Wie invoert, haalt er bovendien veel UiT, want je hoeft maar één keer in te voeren om je aanbod te zien verschijnen in honderden agenda's. Alle publieksactiviteiten in Leuven komen sowieso op deze website terecht, maar bijvoorbeeld ook op UiTinVlaanderen.be en UiTmetVlieg.be (website voor families met jonge kinderen). Bovendien voedt de UiTdatabank meer dan 500 gedrukte en digitale vrijetijdsagenda’s met up-to-date informatie: van lokale of nationale mediagroepen en zenders over steden en gemeenten tot toeristische diensten en grote koepelorganisaties. Niet meer twijfelen dus!

Jouw aanbod in de kijker?

Elke week opnieuw buigt de redactie van UiT in Leuven zich over het aanbod in de UiTdatabank. Wat in het oog springt, zet de redactie graag in de vitrine. Zorg er dus voor dat de contactgegevens die je invoert in de UiTdatabank steeds up to date zijn.

Speel je toch graag op zeker en wil je je aanbod extra aanprijzen? Stuur dan gerust een mailtje naar uitinleuven@leuven.be.

De redactie behoudt zich uiteraard het recht voor om een eigen selectie te maken.

Jouw vereniging op deze website?

UiT in Leuven is er óók voor de Leuvense verenigingen. Wil je jouw vereniging op onze site zien prijken? Dat kan zeer binnenkort, en ook weer via de UiTdatabank. Wil je er als eerste bij zijn? Voer dan nu alvast al je verenigingsgegevens in.

Redactie UiT in Leuven

Rijschoolstraat 4 bus 0004
3000 Leuven

uitinleuven@leuven.be

Vragen over UiTPAS?

Mail naar: uitpas@leuven.be