ONLINE | Erotische verhalen - Volzet

Activiteit met UiTPAS

Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info onderaan de tekst.
///
Schrijven over erotiek kan best intimiderend zijn, daarom staat experimenteren met taal en vorm boven het genereren van ‘publiceerbare zinnen’. We vatten het genre breed op. Of je nu graag schrijft over het sensuele, intieme, of je verkiest de expliciete seksscène, iedere deelnemer volgt zijn of haar eigen stijl en stem.
We starten door ons vertrouwd te maken met het zintuiglijk en lichamelijk schrijven. Doorheen de cursus komen thema’s aan bod zoals verlangen, extase, beperking en vrijheid. Iedere les krijg je schrijfoefeningen, tips en leesfragmenten. We laten ons inspireren door het werk van James Baldwin, Francesca Woodman, Egon Schiele, Nedjma, Garth Greenwell, George Bataille, Marguerite Duras, Stephen Elliott en Jeanette Winterson.
Op het einde van de cursus heb je heel wat erotische fragmenten geschreven en feedback gekregen.
Enkele dagen voor de start van de cursus ontvang je nog een mail met praktische info over het online platform dat tijdens deze cursus gebruikt wordt.

Begeleiders: Chloé Dyckmans

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar In uw kot
x
Leuven
Wanneer
Prijs 83 euro
Kansentarief voor UiTPAS Leuven 16.6 euro
Organisatie WISPER
Telefoon 016/25 16 21
E-mailadres saskia@wisper.be
Website http://wisper.be/activiteit/9576

Disclaimer

Deze inhoud werd toegevoegd vanuit de website UiT in Vlaanderen.

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.