Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Kies hieronder dan een voordeel uit.  

Op citytrip in eigen land? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet. Ook in andere steden of gemeenten kan je punten ruilen tegen voordelen. Het volledige aanbod vind je op UiT in Vlaanderen.

10

M. publieksboek 'Het museum en de collectie'

In het publieksboek vind je de topstukken en highlights van zowel M. als de Sint-Pieterskerk terug.

www.mleuven.be/nl

5

Drankje bij Cie Tartaren

Praat na een voorstelling van Compagnie Tartaren gezellig bij met een drankje in de hand, want voor maar 5 UiT-punten krijg je hier een gratis consumptie naar keuze. Om te ruilen na de voorstelling bij de balie.

www.tartaren.be

20

Ticket voor een voorstelling naar keuze bij K.T. De Dijlezonen

Zin in een avondje theater? Een aantal keer per jaar, speelt dit gekend Leuvens toneelgezelschap een toneelproductie voor zowel jong als oud. En, voor maar 20 UiTpunten kan je een voorstelling naar keuze gratis bijwonen.

www.dijlezonen.be

10

2 cinematickets voor de prijs van 1 bij Cinema ZED

Ga je graag naar de film? Dan is dit voordeel voor jou! Bij aankoop van 1 ticket voor een laatavondvertoning krijg voor je 10 punten een 2de ticket gratis. Om te ruilen bij Cinema ZED - Vesalius.

www.cinemazed.be

5

2 drankjetons bij Het Depot

Het Depot, de plek om luidkeels mee te zingen met de hits van je favoriete muziekartiesten. Belangrijk dus om je keel te soigneren. Ruil je 5 UiT-punten daarom om voor een gratis drankje ter waarde van 2 drankjetons! Af te halen voor of na het concert aan

www.hetdepot.be

10

Heerlijke pannenkoek

Elke donderdag kan je tussen 13:30 en 19:00 in buurtcentrum Wilsele-Dorp genieten van een lekkere pannenkoek, en met UiTPAS kost het je maar 10 punten!

www.leuven.be/buurtcentrum-wilsele-dorp

20

€ 10 korting bij Woodkid vzw

Speel je graag buiten? Ga je graag op avontuur in de bossen? Bouw je graag een eigen kamp? Dan is Woodkid dé plek voor jou. En... met UiTPAS wordt deelnemen aan een activiteit extra voordelig, want voor maar 20 punten krijg je € 10 korting!

www.woodkid.be

10

T-shirt Woodkid

Voor maar 10 punten krijg je bij Woodkid dé T-shirt voor kinderen die graag buiten spelen! Bemachtig jij alle kleuren?

www.woodkid.be

10

Verrukkelijke kom soep

Voor maar 10 UiTpunten krijg je in buurtcentrum Mannenstraat en Wilsele-Dorp een heerlijke kom soep.

www.leuven.be/buurtwerk

15

Lekkere buurtmaaltijd

Elke donderdagavond wordt er in buurtcentrum Sint-Maartensdal een lekkere buurtmaaltijden gekookt. Honger? Neem dan je UiTPAS mee, want voor 15 punten krijg je een warme maaltijd aangeboden. Dit voordeel kan maar 1 keer per UiTPAS omruilen.

www.leuven.be/buurtcentrum-sint-maartensdal

15

CD 'La suite Française classique d’après Le livre d'orgue du père pingré'

Perfecte muziek om van te genieten met een glas wijn in de ene hand en een boek in de andere. Dit voordeel kan je omruilen tijdens evenementen van Leuven Orgelstad.

20

Boek '10 jaar Tartaren'

Bij Compagnie Tartaren kan je jouw 20 UiT-punten omruilen tegen een boek over de geschiedenis van dit sociaal geëngageerd Leuvens theater.

www.tartaren.be

20

CD naar keuze van Theater spoor 6

Twinkel, Hip Hip Elvis of de Kletsmajoor zijn maar een fractie van een aantal van de CD's die je voor maar 20 UiT-punten kan omruilen voor of na een voorstelling van Theater spoor 6.

www.spoor6.be

10

€ 1 korting op een ticket voor een voorstelling bij 30CC

30CC, Leuvense culturele pleisterplek. Ontdek hier het betere theater, comedy, literatuur, muziek, circus en jeugdtheater. Van Aaben Dans tot Zuidpool ...

www.30CC.be

10

Exemplaar van 'De Tartaren Spreken'

'De Tartaren spreken' is een leuk boekje over de Tartaren. Interesse? Ruil jouw 10 punten voor of na een voorstelling van Compagnie Tartaren in voor een gratis exemplaar!

www.tartaren.be