Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Kies hieronder dan een voordeel uit.  

Op citytrip in eigen land? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet. Ook in andere steden of gemeenten kan je punten ruilen tegen voordelen. Het volledige aanbod vind je op UiT in Vlaanderen.

15

Glas Champagne tijdens Erfgoeddag (28/4)

Zondag 28 april is het Erfgoeddag. Als je 15 punten hebt, kan je deze aan het Stadhuis op de Grote markt omruilen tegen een glas Champagne van de 7 Leuvense geslachten aangeboden door Salsa! vzw.

Wees er snel bij, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt. Per UiTPAS kan je 1 glas Champagne omruilen tegen 15 punten. Meer informatie over Erfgoeddag: https://www.erfgoedcelleuven.be/nl/erfgoeddag

Voordeel geldig tot 01/05/2019

15

DVD van een Leuvense documentaire tijdens Ergoeddag (28/4)

Zondag 28 april is het Erfgoeddag. Aan het stadhuis op de Grote Markt kan je voor 15 punten kiezen uit een van de DVDs van de Leuvense documentaires: ‘Leuven ‘68’, de ‘Leuvense Scène’, ‘Leuven Autovol, Autovrij’ of ‘De Brand van Leuven’.

Wees er snel bij, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt. Meer informatie over Erfgoeddag: https://www.erfgoedcelleuven.be/nl/erfgoeddag

Voordeel geldig tot 01/05/2019

20

Ticket voor Elsewhere#11

Een concert op een unieke locatie, dat is Elsewhere. Voor de elfde editie is het BAC Atelier aan de beurt. De celliste Resina en elektronica-vocalist Annelies Monséré verzorgen de muziek.

Er zijn maar 10 tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang om je voordeel om te ruilen. Omruilen kan aan de ticketbalie van STUK of 30CC.

Voordeel geldig tot 28/04/2019

20

Ticket bij Willighe Vanckenis

Zin in een avondje theater? 27 en 28 april brengt het gezelschap Willighe Vanckenis tijdens Amateurama het theaterstuk Verantwoordelijkheid/Responsibility. En, voor maar 20 UiTpunten kan je deze voorstelling gratis bijwonen.

Reserveren kan via telefoon op 0498/04 83 94 of via http://www.vanckenis.be/reservatie/live/

Voordeel geldig tot 30/04/2019

10

2 expotickets voor de prijs van 1 bij PARCUM

Tot en met 28 april kan je de tijdelijke tentoonstelling 'Religie. Helend. Verdelend' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. Voor 10 punten krijg je twee tickets voor de prijs van één.

https://www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 30/04/2019

15

Fietshelm voor kinderen bij Velokadee

Wist je dat je bij Velo fietsen op maat van je kinderen kan huren? Nu krijgen kinderen er een fietshelm bovenop. Zo is je kind niet alleen veilig, maar meteen ook assorti met zijn of haar fiets!

Er zijn maar 80 stuks, dus wacht niet te lang met het omruilen van dit voordeel. De helmen kan je vanaf donderdag 21 maart omruilen bij Velo (Hollestraat 1 te Heverlee). Elke pashouder tot en met 12 jaar kan het voordeel maar 1 keer opnemen.

5

2 drankjetons bij Het Depot

Het Depot, de plek om luidkeels mee te zingen met de hits van je favoriete muziekartiesten. Belangrijk dus om je keel te soigneren. Ruil je 5 UiT-punten daarom om voor een gratis drankje ter waarde van 2 drankjetons! Af te halen voor of na het concert aan

www.hetdepot.be

10

Gratis zwembeurt bij de stedelijke zwembaden

Geniet van een gratis zwembeurt bij het stedelijk zwembad van Kessel-Lo of Wilsele.

www.leuven.be/zwembaden

5

Ticket voor CirklOrama tijdens CIRKL festival (18/5 en 19/5)

CirklOrama is een draaiende cinema in het midden van de stad. Met een ticket krijg je 15 minuten lang een zitje binnenin, voor een wel heel bijzondere ervaring.

Wees er snel bij, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt. Per UiTPAS kan je 1 ticket omruilen tegen 5 punten. Meer informatie over CIRKL festival: http://www.cirklcircus.be/nl/cirklorama

Voordeel geldig tot 21/05/2019

10

Publicatie over Leuven tijdens Erfgoeddag (28/4)

Zondag 28 april is het Erfgoeddag. Aan het stadhuis op de Grote Markt neem je voor maar 10 punten een publicatie mee over Leuvens graficus Leo Meurrens of over de Leuvense ommegangen.

Wees er snel bij, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt. Meer informatie over Erfgoeddag: https://www.erfgoedcelleuven.be/nl/erfgoeddag

Voordeel geldig tot 01/05/2019

20

Fles Klerkenbier tijdens Erfgoeddag (28/4)

Zondag 28 april is het Erfgoeddag. Voor 20 punten krijg je aan het Stadhuis op de Grote markt een fles met lekker Klerkenbier aangeboden door Salsa! vzw.

Wees er snel bij, want de actie is geldig zolang de voorraad strekt. Per UiTPAS kan je 1fles Klerkenbier omruilen tegen 20 punten. Meer informatie over Erfgoeddag: https://www.erfgoedcelleuven.be/nl/erfgoeddag

Voordeel geldig tot 02/05/2019

15

€ 10 korting op de catalogus van 'Religie. Helend. Verdelend' bij PARCUM

Tot en met 28 april kan je de tijdelijke tentoonstelling 'Religie. Helend. Verdelend' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. In ruil voor 15 punten betaal je slechts € 15 voor de catalogus van de tijdelijke tentoonstelling 'Relgie. Helend. Ve

https://www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 30/04/2019

5

Betaal € 5 in de plaats van € 10 voor een expoticket bij PARCUM

Tot en met 28 april kan je de tijdelijke tentoonstelling 'Religie. Helend. Verdelend' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. Ruil je 5 punten in voor een fikse korting op je expoticket. Je betaalt dan nog slechts € 5 in de plaats van € 10.

Meer info: https://www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 30/04/2019

30

Yomiqi boswandeling met yoga op zondagnamiddag

Tijdens deze sessies ontspannen je in de natuur om extra zuurstof en energie te krijgen. Erna krijg je thee en proevertjes aangeboden. Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

20

Yoga of Yomiqi activiteit voor volwassenen (90 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0