Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Kies hieronder dan een voordeel uit.  

Op citytrip in eigen land? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet. Ook in andere steden of gemeenten kan je punten ruilen tegen voordelen. Het volledige aanbod vind je op UiT in Vlaanderen.

10

M. publieksboek 'Het museum en de collectie'

In het publieksboek vind je de topstukken en highlights van zowel M. als de Sint-Pieterskerk terug.

www.mleuven.be/nl

5

Drankje bij Cie Tartaren

Praat na een voorstelling van Compagnie Tartaren gezellig bij met een drankje in de hand, want voor maar 5 UiT-punten krijg je hier een gratis consumptie naar keuze. Om te ruilen na de voorstelling bij de balie.

www.tartaren.be

20

Ticket voor een voorstelling bij K.T. De Dijlezonen of Jeugdtoneeltroep Dzippie

Zin in een avondje theater? Een aantal keer per jaar, spelen deze gekende Leuvens toneelgezelschappen een toneelproductie voor zowel jong als oud. En, voor maar 20 UiTpunten kan je een voorstelling naar keuze gratis bijwonen.

www.dijlezonen.be

5

2 drankjetons bij Het Depot

Het Depot, de plek om luidkeels mee te zingen met de hits van je favoriete muziekartiesten. Belangrijk dus om je keel te soigneren. Ruil je 5 UiT-punten daarom om voor een gratis drankje ter waarde van 2 drankjetons! Af te halen voor of na het concert aan

www.hetdepot.be

30

Een Yomiqi boswandeling met yoga op zondagnamiddag

Tijdens deze sessies ontspannen je in de natuur om extra zuurstof en energie te krijgen. Erna krijg je thee en proevertjes aangeboden. Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

20

Een yoga of Yomiqi activiteit voor volwassenen (90 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

15

Een yoga of Yomiqi activiteit voor kinderen (60 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

20

2 cinematickets voor de prijs van 1 bij Cinema ZED

Ga je graag naar de film? Dan is dit voordeel voor jou! Bij aankoop van één ticket krijg je in ruil voor 20 punten een tweede ticket gratis voor diezelfde vertoning. Dit voordeel kan je één keer per maand omruilen.

Om te ruilen bij Cinema ZED - Vesalius. www.cinemazed.be

10

€5 korting op een vakantiestage bij Cirkus in Beweging

Wil je leren jongleren, met een eenwieler rijden of dansen op een koord? Dan zijn de kampen van Cirkus in Beweging iets voor jou. En als je een UiTPAS hebt, krijg je voor maar 10 punten € 5 korting op je inschrijving!

Bij de inschrijving (die online gebeurt) vermeld je bij de opmerking je UiTPASnummer + UiTPAS om te genieten van korting. www.cirkusinbeweging.be/circusschool/circuskampen/

10

€ 2 korting op een T-shirt van Cirkus in Beweging

Ruil je 10 punten in, en krijg € 2 korting op een T-shirt van Cirkus in Beweging. Het voordeel kan je elke weekdag tussen 9u en 18u aan de balie van Cirkus in Beweging omruilen.

www.cirkusinbeweging.be

10

Zadelhoes van Cirkus in Beweging

Heb je een fiets en ben je fan van Cirkus in Beweging? Dan is deze zadelhoes echt iets voor jou. Het voordeel kan je elke weekdag tussen 9u en 18u aan de balie van Cirkus in Beweging omruilen.

www.cirkusinbeweging.be

5

5 euro korting op toegangsticket

In ruil voor 5 punten betaal je maar 5 euro in plaats van 10 euro voor een bezoek aan de tentoonstelling "Religie. Helend. Verdelend" in PARCUM, het museum in Abdij van't park.

Voordeel om te ruilen aan de balie van PARCUM www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 12/03/2019

10

Heerlijke pannenkoek

Elke donderdag kan je tussen 13:30 en 19:00 in buurtcentrum Wilsele-Dorp genieten van een lekkere pannenkoek, en met UiTPAS kost het je maar 10 punten!

www.leuven.be/buurtcentrum-wilsele-dorp

20

€ 10 korting bij Woodkid vzw

Speel je graag buiten? Ga je graag op avontuur in de bossen? Bouw je graag een eigen kamp? Dan is Woodkid dé plek voor jou. En... met UiTPAS wordt deelnemen aan een activiteit extra voordelig, want voor maar 20 punten krijg je € 10 korting!

www.woodkid.be

10

T-shirt Woodkid

Voor maar 10 punten krijg je bij Woodkid dé T-shirt voor kinderen die graag buiten spelen! Bemachtig jij alle kleuren?

www.woodkid.be