Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Kies hieronder dan een voordeel uit.  

Op citytrip in eigen land? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet. Ook in andere steden of gemeenten kan je punten ruilen tegen voordelen. Het volledige aanbod vind je op UiT in Vlaanderen.

10

2 expotickets voor de prijs van 1 bij PARCUM

Tot en met 3 november kan je de tijdelijke tentoonstelling 'This is not a collection' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. Voor 10 punten krijg je twee tickets voor de prijs van één.

Meer info: www.parcum.be

Voordeel geldig tot 04/11/2019

40

Duikinitiatie bij Flippers Leuven

Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met praktijklessen in het water zodat je de vaardigheden leert en de kennis beheerst die nodig is om je ook echt ‘als een vis’ in het water te voelen.

inschrijven kan via bernd@flippers-leuven.be Meer info: https://flippers-leuven.be/

75

Een boot op de Vaartchallenge

Op de Vaartchallenge (15/9) leg je in teams van 6 personen een snelheidstraject van zo’n 2 kilometer af met onderweg verschillende water- en landproeven. 75 UiTpunten kan je omruilen tegen een boot ter waarde van € 72.

Inschrijven kan vóór 4 september via tofsport@leuven.be. Er zijn met UiTPAS maar 2 boten beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap.

Voordeel geldig tot 17/09/2019

5

Betaal € 5 in de plaats van € 10 voor een expoticket bij PARCUM

Tot en met 3 november kan je de tijdelijke tentoonstelling 'This is not a collection' van PARCUM bezoeken. Ruil je 5 punten in voor een fikse korting op je expoticket. Je betaalt dan nog slechts € 5 in de plaats van € 10.

Meer info: www.parcum.be/nl/home

Voordeel geldig tot 04/11/2019

15

€ 10 korting op de catalogus van 'This is not a collection' bij PARCUM

Tot en met 3 november kan je de tijdelijke tentoonstelling 'This is not a collection' van PARCUM (het museum in Abdij van Park) bezoeken. In ruil voor 15 punten krijg je € 10 korting op de catalogus.

Meer info: www.parcum.be

Voordeel geldig tot 04/11/2019

10

2 tickets voor de prijs van 1 bij Holebi Filmfestival

Holebifilmfestival, dat is een feest met film, documentaire en theater rond het holebi- en transgenderthema. Als je in Leuven naar een film gaat kijken, krijg je in ruil voor 10 punten 2 tickets voor de prijs van 1.

Enkel om te ruilen voor films die spelen in Kinepolis te Leuven. https://www.holebifilmfestival.be/

10

Een UiTPASpowerbank

Laad je batterijen op op het Groot Verlof. Kom langs aan het mobiel info- en verkooppunt en krijg voor 10 punten een handige UiTPASpowerbank cadeau.

Voordeel kan je omruilen aan het mobiel info- en verkooppunt van UiTPAS.

Voordeel geldig tot 02/10/2019

25

Een filmticket bij Cinema ZED

Ga in juli en augustus voordelig naar cinema ZED Vesalius. Ruil je 25 punten aan de balie om in een ticket voor een film naar keuze!

Meer info op http://www.cinemazed.be/

Voordeel geldig tot 01/09/2019

30

2 voetbaltickets voor de prijs van 1 bij OHL

Wat dacht je van een avondje live voetbal? Want voor 30 UiTpunten krijg je voor een thuiswedstrijd van de A-kern van OHL 2 tickets voor de prijs van 1.

Voordeel enkel om te ruilen aan het onthaal of aan de avondkassa. Meer info: https://www.ohleuven.com/club/contact

15

Fietshelm voor kinderen bij Velokadee

Wist je dat je bij Velo fietsen op maat van je kinderen kan huren? Nu krijgen kinderen er een fietshelm bovenop. Zo is je kind niet alleen veilig, maar meteen ook assorti met zijn of haar fiets!

Er zijn maar 80 stuks, dus wacht niet te lang met het omruilen van dit voordeel. De helmen kan je vanaf donderdag 21 maart omruilen bij Velo (Hollestraat 1 te Heverlee). Elke pashouder tot en met 12 jaar kan het voordeel maar 1 keer opnemen.

30

Yomiqi boswandeling met yoga op zondagnamiddag

Tijdens deze sessies ontspannen je in de natuur om extra zuurstof en energie te krijgen. Erna krijg je thee en proevertjes aangeboden. Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

20

Yoga of Yomiqi activiteit voor volwassenen (90 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

15

Een yoga of Yomiqi activiteit voor kinderen (60 min)

Yomiqi, een gevarieerde mix van yoga, mindfulness, qigong, ontladende bewegingen en tips rond positieve zelfzorg en welbevinden! Om je plaats te reserveren mail je best op voorhand naar secretariaat@ankerpunt.be of bel je naar 0497/74 68 99.

www.ankerpunt.be/yomiqi-0

10

€5 korting op een vakantiestage bij Cirkus in Beweging

Wil je leren jongleren, met een eenwieler rijden of dansen op een koord? Dan zijn de kampen van Cirkus in Beweging iets voor jou. En als je een UiTPAS hebt, krijg je voor maar 10 punten € 5 korting op je inschrijving!

Bij de inschrijving (die online gebeurt) vermeld je bij de opmerking je UiTPASnummer + UiTPAS om te genieten van korting. www.cirkusinbeweging.be/circusschool/circuskampen/

10

€ 2 korting op een T-shirt van Cirkus in Beweging

Ruil je 10 punten in, en krijg € 2 korting op een T-shirt van Cirkus in Beweging. Het voordeel kan je elke weekdag tussen 9u en 18u aan de balie van Cirkus in Beweging omruilen.

www.cirkusinbeweging.be