Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Maak je keuze uit deze voordelen:

20

€ 10 korting bij Woodkid vzw

Speel je graag buiten? Ga je graag op avontuur in de bossen? Bouw je graag een eigen kamp? Dan is Woodkid dé plek voor jou. En... met UiTPAS wordt deelnemen aan een activiteit extra voordelig, want voor maar 20 punten krijg je € 10 korting!

Meer info: http://www.woodkid.be/

20

Filmticket bij cinema ZED Vesalius

Ga in juli en augustus voordelig naar cinema ZED Vesalius. Ruil je 20 punten aan de balie om in een ticket voor een film naar keuze!

http://www.cinemazed.be/

Voordeel geldig tot 01/09/2018

10

M. publieksboek 'Het museum en de collectie'

In het publieksboek van M. vind je de topstukken en highlights van zowel M. als de Sint-Pieterskerk terug.

https://www.mleuven.be/nl

10

T-shirt Woodkid

Voor maar 10 punten krijg je bij Woodkid dé T-shirt voor kinderen die graag buiten spelen! Bemachtig jij alle kleuren?

www.woodkid.be

10

Verrukkelijke kom soep

Wekelijks kan je in buurtcentrum Mannenstraat en Wilsele-Dorp genieten van een lekkere maaltijden en met UiTPAS wordt deze maaltijd nog beter. Want voor maar 10 UiTpunten krijg je een heerlijke kom soep!

Meer info: https://www.leuven.be/buurtwerk

5

Drankje naar keuze

In het buurtcentra kan je terecht voor een leuke ontmoeting, een interessante vorming of fijne activiteiten. In het buurtcentrum van Sint-Maartensdal, Wilsele dorp en Mannenstraat krijg je tijdens de openingsuren voor 5 punten een drankje naar keuze.

meer info: https://www.leuven.be/buurtwerk

15

Lekkere buurtmaaltijd

Elke donderdagavond wordt er in buurtcentrum Sint-Maartensdal een lekkere buurtmaaltijden gekookt. Met je UiTPAS kan je voor 15 punten je voeten onder tafel schuiven en genieten van een heerlijke, warme maaltijd. Dit voordeel kan je maar 1 keer per UiTPAS

meer info: https://www.leuven.be/buurtcentrum-sint-maartensdal

10

T-shirt KabaaLmakers

Dé T-shirt voor alle kinderen die graag naar het speelplein gaan.

Om te ruilen voor maar 10 UiT-punten tijdens de openingsuren van het onthaal van de jeugddienst of op het Speelplein.

Voordeel geldig tot 01/09/2018

5

Drankje bij Cie Tartaren

Praat na een voorstelling van Compagnie Tartaren gezellig bij met een drankje in de hand, want voor maar 5 UiT-punten krijg je hier een gratis consumptie naar keuze. Om te ruilen na de voorstelling bij de balie.

15

CD 'La suite Française classique d’après Le livre d'orgue du père pingré'

Op deze CD vind je enkel nummers terug die opgenomen zijn op het Formentelli-orgel in het Lemmensinstituut. Perfecte muziek om van te genieten met een glas wijn in de ene hand en een boek in de andere. Dit voordeel kan je omruilen tijdens evenementen van

10

2 cinematickets voor de prijs van 1 bij Afrika Filmfestival

Ook dit jaar staan er weer topfilms op het programma van Afrika Filmfestival. En... zo'n film meepikken wordt met UiTPAS extra voordelig. Voor maar 10 punten krijg je twee tickets voor de prijs van één!

meer info: www.afrikafilmfestival.be

20

Ticket voor een voorstelling naar keuze bij K.T. De Dijlezonen

Zin in een avondje theater? Een aantal keer per jaar, speelt dit gekend Leuvens toneelgezelschap een toneelproductie voor zowel jong als oud. En, voor maar 20 UiTpunten kan je een voorstelling naar keuze gratis bijwonen.

Meer info: www.dijlezonen.be

20

Boek '10 jaar Tartaren'

Bij Compagnie Tartaren kan je jouw 20 UiT-punten omruilen tegen een boek over de geschiedenis van dit sociaal geëngageerd Leuvens theater.

Meer info: www.tartaren.be

20

CD naar keuze van Theater spoor 6

Twinkel, Hip Hip Elvis of de Kletsmajoor zijn maar een fractie van een aantal van de CD's die je voor maar 20 UiT-punten kan omruilen voor of na een voorstelling van Theater spoor 6.

Meer info: www.spoor6.be

10

€ 1 korting op een ticket voor een voorstelling bij 30CC

30CC, Leuvense culturele pleisterplek. Ontdek hier het betere theater, comedy, literatuur, muziek, circus en jeugdtheater. Van Aaben Dans tot Zuidpool ...

Meer info: www.30CC.be