Alle voordelen met de UiTPAS in Leuven

Spaar punten door je UITPAS te scannen aan de UiTPASzuil of de balie van onze partners telkens je 'UiT'gaat. Genoeg punten op je kaart? Kies hieronder dan een voordeel uit.  

Op citytrip in eigen land? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet. Ook in andere steden of gemeenten kan je punten ruilen tegen voordelen. Het volledige aanbod vind je op UiT in Vlaanderen.

10

M. publieksboek 'Het museum en de collectie'

In het publieksboek vind je de topstukken en highlights van zowel M. als de Sint-Pieterskerk terug.

www.mleuven.be/nl

5

Drankje bij Cie Tartaren

Praat na een voorstelling van Compagnie Tartaren gezellig bij met een drankje in de hand, want voor maar 5 UiT-punten krijg je hier een gratis consumptie naar keuze. Om te ruilen na de voorstelling bij de balie.

www.tartaren.be

20

Ticket voor een voorstelling naar keuze bij K.T. De Dijlezonen

Zin in een avondje theater? Een aantal keer per jaar, speelt dit gekend Leuvens toneelgezelschap een toneelproductie voor zowel jong als oud. En, voor maar 20 UiTpunten kan je een voorstelling naar keuze gratis bijwonen.

www.dijlezonen.be

10

2 cinematickets voor de prijs van 1 bij Cinema ZED

Ga je graag naar de film? Dan is dit voordeel voor jou! Bij aankoop van 1 ticket voor een laatavondvertoning krijg voor je 10 punten een 2de ticket gratis voor diezelfde vertoning. Om te ruilen bij Cinema ZED - Vesalius.

www.cinemazed.be

5

2 drankjetons bij Het Depot

Het Depot, de plek om luidkeels mee te zingen met de hits van je favoriete muziekartiesten. Belangrijk dus om je keel te soigneren. Ruil je 5 UiT-punten daarom om voor een gratis drankje ter waarde van 2 drankjetons! Af te halen voor of na het concert aan

www.hetdepot.be

5

Warme chocomelk of glühwein tijdens Wintergloed (22/12)

Zaterdag 22 december organiseert SLAC/Conservatorium verschillende concerten ten voordele van het Fonds kind en orgaantransplantatie. Maak het die dag extra gezellig, door samen een chocomelk of glühwein te drinken. Een van deze drankjes kost je maar 5 Ui

www.slac-conservatorium.be/activiteit/wintergloed

Voordeel geldig tot 24/12/2018

5

Croque Monsieur op de Winterspeeltuin

Kom je tijdens de kerstvakantie ravotten op de Winterspeeltuin? Neem dan zeker je UiTPAS mee, want voor 5 punten krijg je er een gratis croque monsieur!

www.leuven.be/winterspeeltuin

Voordeel geldig tot 01/01/2019

10

Een tweede dag naar de Winterspeeltuin

Kom je tijdens het kerstverlof naar de Winterspeeltuin? Vind je één dag spelen te weinig? Ruil dan je 10 UiTpunten om tegen een ticket voor een tweede dag naar keuze. Enkel om te ruilen tussen 26 en 30 december in de Brabanthal.

www.leuven.be/winterspeeltuin

Voordeel geldig tot 01/01/2019

5

5 euro korting op toegangsticket

In ruil voor 5 punten betaal je maar 5 euro in plaats van 10 euro voor een bezoek aan de tentoonstelling "Religie. Helend. Verdelend" in PARCUM, het museum in Abdij van't park.

Voordeel om te ruilen aan de balie van PARCUM www.parcum.be/tentoonstelling

Voordeel geldig tot 12/03/2019

10

Heerlijke pannenkoek

Elke donderdag kan je tussen 13:30 en 19:00 in buurtcentrum Wilsele-Dorp genieten van een lekkere pannenkoek, en met UiTPAS kost het je maar 10 punten!

www.leuven.be/buurtcentrum-wilsele-dorp

20

€ 10 korting bij Woodkid vzw

Speel je graag buiten? Ga je graag op avontuur in de bossen? Bouw je graag een eigen kamp? Dan is Woodkid dé plek voor jou. En... met UiTPAS wordt deelnemen aan een activiteit extra voordelig, want voor maar 20 punten krijg je € 10 korting!

www.woodkid.be

10

T-shirt Woodkid

Voor maar 10 punten krijg je bij Woodkid dé T-shirt voor kinderen die graag buiten spelen! Bemachtig jij alle kleuren?

www.woodkid.be

10

Verrukkelijke kom soep

Voor maar 10 UiTpunten krijg je in buurtcentrum Mannenstraat en Wilsele-Dorp een heerlijke kom soep.

www.leuven.be/buurtwerk

15

Lekkere buurtmaaltijd

Elke donderdagavond wordt er in buurtcentrum Sint-Maartensdal een lekkere buurtmaaltijden gekookt. Honger? Neem dan je UiTPAS mee, want voor 15 punten krijg je een warme maaltijd aangeboden. Dit voordeel kan maar 1 keer per UiTPAS omruilen.

www.leuven.be/buurtcentrum-sint-maartensdal

15

CD 'La suite Française classique d’après Le livre d'orgue du père pingré'

Perfecte muziek om van te genieten met een glas wijn in de ene hand en een boek in de andere. Dit voordeel kan je omruilen tijdens evenementen van Leuven Orgelstad.