Koken met restjes - kookworkshop
- Lessenreeks
Praktisch
- Waar
-
ymeria
PASTOOR BELLONSTRAAT 29
3018 Wijgmaal (Vl.Br.) - Wanneer
- Prijs
-
€ 13
Basistarief: € 13
Ledenprijs: € 11
- Beschrijving
-
Ferm Gerief | Een verschrompeld bakje champignons of een stapeltje broccolistelen of bloemkoolbladeren. Gooi deze groenterestjes niet in de compostbak maar ga er culinair mee aan de slag, dankzij deze tips & tricks van Ons
Foodsaver Boek!Wat mag je verwachten?Je krijgt tijdens deze kookworkshop ideeën, tips en trucs om slim te bewaren en te koken met restjes. Heerlijke recepten met wat er nog ligt in je frigo en voorraadkast. We laten ons inspireren door dé tijdloze topper tegen voedselverspilling, Ons Foodsaver Boek, een mooie aanvulling op Ons Kookboek!
- Organisator
-
- Ferm Wilsele-Putkapel
Andere activiteiten van deze organisator
-
19 januari 2026
Lang leve het ontbijt! - kookworkshop
-
2 februari 2026
Kijken achter het gedrag van een kind
-
16 maart 2026
Sieraden maken met UV epoxy
-
20 april 2026
Zentangle tekenen
-
8 juni 2026
Oorbellen maken met polymeerklei
-
7 september tot 16 november 2026
Top down trui breien
-
5 oktober 2026
Verrassend koken met champignons en paddenstoelen - kookworkshop
-
9 november 2026
Red levens! Leer verslikkingstechniek, reanimatie & AED-gebruik in één workshop!
-
7 december 2026
Feestelijke stoofpotjes en ovenschotels
-
12 december 2026
jaarlijks ledenfeest