UiTPAS Regio Leuven

Spaar- en voordeelkaart voor je vrije tijd

UiTPAS Regio Leuven is een spaar- en voordelenkaart voor je vrije tijd. Je spaart UiTPAS-punten door naar een van de vele activiteiten en evenementen van de UiTPAS-partners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. 

Meer dan 100 organisaties zijn aangesloten bij UiTPAS. Denk aan culturele organisaties, sportclubs of jeugdverenigingen. Ook heel bij heel wat kampen en cursussen kan je gebruik maken van UiTPAS. 

 • Een UiTPAS kost eenmalig € 5.
 • Wie jonger is dan 26 betaalt € 2.
 • Inwoners van Leuven, Bierbeek, Herent en Oud-Heverlee met recht op een UiTPAS aan kansentarief krijgen een extra korting van 80% op de toegangsprijs, inschrijvingsgeld of lidgeld bij een UiTPAS-partner. Deze UiTPAS is gratis. 

UiTPAS NIEUWS

Sportoase Philipssite is aangesloten bij UiTPAS

Nieuw omruilvoordeel 10 UiTPAS-punten: 1+1 gratis ticket  

Het zwembad van Sportoase Philipssite is nu ook partner van UiTPAS. In ruil voor 10 UiTPAS-punten krijg je bij de aankoop van een ticket een tweede ticket gratis. Je hebt toegang tot het wedstrijdbad, de glijbanen, de wildwaterbaan, de jacuzzi, stoombad en sauna. 

Extra korting met kansentarief 

Als je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief, dan krijg je bij de aankoop van een toegangsticket een korting van 80%. Een UiTPAS is gratis en voor iedereen in het gezin. 

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen voor een UiTPAS met kansentarief? 

 • Je woont officieel in Leuven, Bierbeek, Herent of Oud-Heverlee.
 • Je hebt recht hebt op verhoogde tegemoetkoming of leeft in schuldbemiddeling of budgetbeheer.

Waar kan ik een UiTPAS met kansentarief krijgen?

Extra informatie 

 • Wanneer: tijdens de openingsuren van het zwembad
 • Prijs: overzicht zonder kansentarief (80%) 
 • Waar: Sportoase Philipssite, Philipssite 6, 3001 Leuven | 016 74 07 40 - info.philipssite@sportoase.be
 • UiTPAS-voordeel: het voordeel kan enkel aan de balie worden omgeruild worden en 1 keer per maand. 
 • UiTPAS met kansentarief: de korting krijg je aan de balie. Vergeet je UiTPAS-nummer(s) niet.

Met je UiTPAS naar KNAL!

Wat is KNAL!?

Van 15 oktober tot en met 30 januari vindt KNAL! Stadsfestival van de Big Bang plaats in Leuven. En dat is niet toevallig, want de revolutionaire bigbangtheorie is in Leuven geschreven door George Lemaître. 

De wereld was nooit meer dezelfde. En die fameuze oerknal inspireert kunstenaars, wetenschappen en creatieve geesten tot op de dag van vandaag. Op het knallende programma vind je expo's, muziek, voorstellingen en heel veel evenemente. KNAL! is een feest voor iedereen. 

Wat kan ik doen met UiTPAS? 

Met UiTPAS Regio Leuven spaar en ruil je punten tegen interessante voordelen bij de meeste partners van KNAL!. Denk aan 30CC, M Leuven, de Bib Leuven, Het Depot of STUK. Als je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief dan krijg je 80% korting op hun betalende activiteiten.

Meer info over het programma vind je op www.knalfestival.be.

Sporten doe je met UiTPAS

Wist je dat je met UiTPAS Regio Leuven ook punten kan sparen bij verschillende sportclubs in Leuven? Wie het nodig heeft, krijgt met UiTPAS aan kansentarief een extra korting van 80% op het lidgeld of inschrijvingsgeld. 

De volgende sportclubs zijn partner van UiTPAS:

UiTPASvoordelen voor kinderen

Met je UiTPASpunten kan je ook allerlei voordelen speciaal voor kinderen omruilen. En wist je dat je kinderen ook zelf punten kunnen sparen en ruilen. Hier een overzichtje van een aantal toffe en niet te missen voordelen:

Ken jij deze nieuwe UiTPAS-voordelen al?

FAQ

Heb je een vraag? Check de meest gestelde vragen over de UiTPAS in vraag en antwoord.

UiTPAS-app

Nooit meer je UiTPAS vergeten? Met de UiTPAS-app staat je kaart gewoon op je smartphone.

Dat betekent:

 • eenvoudig punten sparen met de QR-code in je smartphone
 • altijd en overal weten hoeveel punten je hebt
 • zien welke voordelen je kan ruilen in jouw buurt

UiTPAS Leuven wordt UiTPAS Regio Leuven

Met UiTPAS spaar en ruil je punten tegen leuke voordelen bij Leuvense organisaties. Tot zover niets nieuws. Sinds kort zijn Herent, Bierbeek en Oud-Heverlee aangesloten bij het programma. UiTPAS Leuven heet voortaan dan ook UiTPAS Regio Leuven. Je kan nu ook UiTPASpunten sparen en omruilen in deze drie gemeenten.

Omdat iedereen recht heeft op vrije tijd, krijgen mensen die het financieel moeilijk hebben een UiTPAS aan kansentarief, met extra korting op activiteiten, inschrijvingsgeld of lidmaatschappen. Die extra korting is vanaf nu niet alleen geldig bij Leuvense organisaties, maar ook in Herent, Bierbeek en Oud-Heverlee. Omgekeerd kunnen de inwoners met recht op een kansentarief uit de drie gemeenten nu ook in Leuven voordelig iets leuks doen.