UiTPAS

Coronavirus

Activiteiten geannuleerd

Als gevolg van de verstrengde coronamaatregelen zijn de meeste activiteiten geannuleerd. Dit heeft ook een gevolg voor de werking van UiTPAS. Je kan niet meer overal punten sparen en voordelen omruilen. 

UiTPAS aan kansentarief

Je kan natuurlijk nog altijd gebruik maken van je UiTPAS aan kansentarief bijvoorbeeld voor je inschrijvingsgeld bij een sportclub of een kamp. We raden je aan om altijd contact op te nemen met de organisatie. Je kan natuurlijk ook altijd bij ons terecht via uitpas@leuven.be.

Hou vol en zorg heel goed voor elkaar.  

Voor de meest recente informatie over de coronamaatregelen verwijzen we je door naar de officiële website van de stad Leuven www.leuven.be/corona

De klantenkaart voor je vrije tijd

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor je vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten  van de UiTPASpartners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. Hoe meer je uitgaat, hoe groter je voordeel.

Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Leuvenaars met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de pas gratis en genieten naast de gewone voordelen ook van 80% korting bij een ruime selectie activiteiten bij de UiTPASpartners.

UiTPAS NIEUWS

Voordelig sporten doe je met UiTPAS

Goed nieuws voor sportliefhebbers, want vanaf nu kan je je UiTPAS ook gebruiken wanneer je gaat sporten!

Wie zich in 2019 inschreef voor een Tofsportkamp, kon al punten sparen met zijn of haar UiTPAS. Nu kan je ook bij verschillende clubs punten sparen op de jaarwerkingen of een fikse korting krijgen als je recht hebt op kansentarief. Heb je afgelopen seizoen ingeschreven met de sportbon? Dan kan dat nu via de UiTPAS.

Bij de volgende sportclubs kan je inschrijven met UiTPAS:

FAQ

Heb je een vraag? Check de meest gestelde vragen over de UiTPAS in vraag en antwoord.

UiTPASapp

Nooit meer je UiTPAS vergeten? Met de UiTPASapp zet je de kaart gewoon op de smartphone.

Dat betekent:

  • eenvoudig punten sparen met de QR-code in je smartphone
  • altijd en overal weten hoeveel punten je hebt
  • zien welke voordelen je kan ruilen in jouw buurt

UiTPASvoordelen voor Kinderen

Met je UiTPASpunten kan je ook allerlei voordelen speciaal voor kinderen omruilen. En wist je dat je kinderen ook zelf punten kunnen sparen en ruilen. Hier een overzichtje van een aantal toffe en niet te missen voordelen:

Je kan heel het jaar deelnemen aan allemaal leuke activiteiten voor kinderen. In onze UiT-kalender vind je snel een overzichtje. Let vooral op het symbooltje van de vlieg, dat betekent "kids proof". We geven ook elke maand een reeks van tips op maat van kinderen bij onze rubriek "Tips van de redactie".