UiTPAS

Je klantenkaart voor je vrije tijd

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor je vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten  van de UiTPASpartners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. Hoe meer je uitgaat, hoe groter je voordeel.

Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Leuvenaars met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de pas gratis en genieten naast de gewone voordelen ook van 80% korting bij een ruime selectie activiteiten bij de UiTPASpartners.

Voordelig sporten doe je met UiTPAS

​Goed nieuws voor sportliefhebbers, want vanaf nu kan je je UiTPAS ook gebruiken wanneer je gaat sporten!

Wie zich in 2019 inschreef voor een Tofsportkamp, kon al punten sparen met zijn of haar UiTPAS. Vanaf volgend sportseizoen kan je ook bij verschillende clubs punten sparen of een fikse korting krijgen als je recht hebt op kansentarief. Heb je afgelopen seizoen ingeschreven met de sportbon? Dan kan dat nu via de UiTPAS.

Bij de volgende sportclubs kan je nu al inschrijven met je UiTPAS:

Voordeel bij OHL met UiTPAS!

UiTPAS Leuven en voetbalclub OHL slaan de handen in elkaar voor een extra voordelig voetbalseizoen voor jou én je vrienden.

Zin in een avondje spannend voetbal? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet, want vanaf het nieuwe voetbalseizoen scoor jij extra voordeel: 

  • Ruil 30 punten om voor 2 tickets aan de prijs van 1 ticket voor een thuismatch naar keuze (omruilen aan de avondkassa of aan het onthaal van OHL)
  • Spaar makkelijk punten tijdens de match: je vindt voortaan een zuil op verschillende locaties in en rond het stadium
  • Spaar een extra punt of win een prijs aan het Rad van Fortuin van de UiTPAS-mobiel tijdens de Fandag op 27 juli. Breng je vrienden zonder UiTPAS mee, want iedereen die daar een UiTPAS aankoopt (€ 5 of € 2), krijgt een gratis ticket voor een thuismatch naar keuze, samen met een pak UiT-welkomstvoordelen.  
  • Heb je recht op het kansentarief en ben je een echte OHL-fan en wil je graag een abonnement? Met jouw UiTPAS betaal je € 30 voor een abonnement in tribune 4 en € 50 voor een abonnement in tribune 1 of 3. Je kan het abonnement aankopen vanaf 25 juni aan het onthaal van OHL. Ga je liever af en toe supporteren tijdens een thuismatch? Afhankelijk van de tribune waar je wil zitten, kost een ticket € 3, € 3,2 of € 3,6. Dit ticket kan je kopen aan het onthaal en aan de avondkassa op vertoon van je UiTPAS. 

UiTPAS komt naar je toe in de zomer

Ontmoet ons tijdens de leukste evenementen in de stad

Vrijdag 6 september tijdens Bevrijdingsbal in teken van einde WOII in Leuven | Grote Markt

Zaterdag 26 tot en met dinsdag 29 oktober tijdens Rode Hond | 30CC/Schouwburg 

FAQ

Heb je een vraag? Check de meest gestelde vragen over de UiTPAS in vraag en antwoord.

UiTPASapp

Nooit meer je UiTPAS vergeten? Met de UiTPASapp zet je de kaart gewoon op de smartphone.

Dat betekent:

  • eenvoudig punten sparen met de QR-code in je smartphone
  • altijd en overal weten hoeveel punten je hebt
  • zien welke voordelen je kan ruilen in jouw buurt